El benefici del fracàs necessari i la importància de la imaginació

Magnífica Rectora: Que parlessis ahir del benefici del fracàs necessari i de la gran importància de la imaginació, m’ha fet considerar-te molt més magnífica del que pensava 😉 Gràcies per animar-nos a jugar-nos-la, a fer coses, a no tenir por de fracassar.

Em va agradar també el padrí de la promoció quan dèia que, fonalmentalment, tots els humans som iguals i que ben poques diferències hi han entre un pastor vietnamita, un pagès de la pampa argentina o… nosaltres mateixos 🙂 a no ser que siguin purament superficials o morfològiques: Conclusions dels seus últims viatges.

Quan algú parla així, amb aquesta forma d’empatia, sempre em vé al cap, no sé ben bé per què, “La del Pirata Cojo“. En Sabina  sempre amb ganes de posar-se en d’altres cossos, en d’altres situacions, en d’altres vides:

Gerard

Gerard Farràs i Ballabriga.